Voedingsadviezen

[two_third]Om uiterlijk te kunnen stralen is het belangrijk om goed voor je binnenkant te zorgen; je huid is namelijk de spiegel van je innerlijk en wordt ook van binnenuit gevoed. Voor een optimale conditie van de huid zijn gezonde voeding én een gezonde levensstijl dan ook essentieel.

 

[custom_frame_center shadow=”on”]

[/custom_frame_center]

 

Vanuit deze visie heb ik mij, naast mijn beroep als schoonheidsspecialiste, ook gespecialiseerd op het gebied van gezonde voeding. Ik kan je dus adviseren hoe je met behulp van voeding goed voor jezelf kunt zorgen en samen kunnen we kijken of je momenteel de juiste keuzes maakt op voedingsgebied. Daarnaast kan ik je, indien gewenst, helpen met afslanken, aankomen en/ of indien je graag wat meer energie zou willen hebben. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met me opnemen of vragen stellen tijdens je bezoek aan de salon.

 

Voedingsadvies

Eerste consult

Middels een lichaams- en voedingsanalyse (inclusief metingen) worden je eetgewoontes beoordeeld en waar nodig adviezen ter verbetering/ voorkomen van tekorten gegeven. | 60 minuten | € 60,00

Vervolgconsult(s):

De eerste 4 weken na aanvang is er wekelijks contact per email of telefonisch. Tijdens dit consult worden de vorderingen besproken, vragen beantwoord en het programma voor de volgende week doorgenomen. Na 4 weken is dit twee-wekelijks of zo vaak als gewenst. | 15 minuten | € 15,00

Vervolgconsult(s):

Indien gewenst is er de mogelijkheid tot een persoonlijk wekelijks consult. Tijdens dit consult worden de vorderingen besproken, vragen beantwoord en word je gewogen en gemeten om het resultaat in kaart te brengen. Dit kan zo vaak als door de klant gewenst / noodzakelijk. | 30 minuten | € 30,00

Commit To Be Fit; in groepsverband en onder deskundige begeleiding in 12 weken naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl.
[custom_frame_center shadow=”on”]

[/custom_frame_center]

 

Commit To Be Fit is een leuke en leerzame manier om met een groep van je overgewicht af te komen en te blijven, om in gewicht aan te komen en/of meer energie te krijgen en/ of te leren om goede keuzes te maken ten aanzien van gezonde voeding.

In 12 leerzame workshops van 60 minuten krijg je veel informatie, professionele begeleiding en persoonlijk advies. Tijdens de 12 wekelijkse cursusbijeenkomsten wordt iedere deelnemer (discreet) gewogen en gemeten en zo werkt iedereen van de groep aan zijn/ haar eigen doelstelling.

Iedere week wordt er een onderwerp behandeld, waaronder bijvoorbeeld het risico van diëten, hoe om te gaan met honger en emotie eten en hoe je bijvoorbeeld de product etiketten moet lezen. Verder is er aandacht voor het belang van lichaamsbeweging en hoe je een goede keuze kunt maken van de menukaart in een restaurant.

De professionele begeleiding, de onderlinge ondersteuning van de leden van de groep, het elkaar stimuleren en het plezier tijdens de bijeenkomsten zijn in hoge mate bepalend voor het enorme succes van deze serie bijeenkomsten en de geweldige resultaten die er worden geboekt bij de cursisten.

Hiermee is het een totaalconcept; je leert in 12 weken gezonder eten, gezonde keuzes te maken en gezonder te leven. Plezier terwijl je gezonder gaat leven/ afslankt! Ben jij klaar voor deze uitdaging?

 

 CTBF  in Alphen aan de Rijn:

Dag: Woensdagavond  van 20.00 uur – 21.00 uur
Adres: Krammer 15, 2410 DL Alphen aan de Rijn
Kosten: € 75,00 voor 12 bijeenkomsten inclusief koffie/ thee en een gezonde snack

 CTBF in Hoofddorp:

Dag: Woensdagochtend van 10.00 uur – 11.00 uur
Dinsdagavond van 20.00 uur – 21.30 uur
Adres: Annie Romeinstraat 154, 2135 SJ Hoofddorp
Kosten: € 75,00 voor 12 bijeenkomsten inclusief koffie/ thee en een gezonde snack

Dit concept kan ook opgezet worden binnen bedrijven. Wil je meer informatie over gezondere werknemers op de werkvloer, neem dan contact met mij op.

[/two_third] [one_third_last]

[/one_third_last]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *