Speciaal voor jou als drukke vrouw heb ik een VIP-Welness beleving samengesteld.

Heb jij een drukke baan? Ook nog een gezellig maar druk sociaal leven? Een gezin of andere zorgverplichtingen?

Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden. Wil je er ondanks alles toch helemaal op en top uitzien en goed verzorgd iedere dag op je werk verschijnen?
Pfff Ik geef het je te doen.

Boek een behandeling, indien jij een VIP abonnement aantrekkelijk vindt, kunnen wij samen in de salon overleggen welke inhoud van het VIP abonnement het best aansluit bij jouw wensen.

Dit is mijn missie:

Om mij heen zie ik zoveel mooie jonge vrouwen die het alleen maar razend druk hebben. Soms kom je uitgeput op jouw werk aan. Juist op dat moment loopt er een vrouwelijke collega langs, die er iedere dag op en top verzorgd uitziet. Stiekem denk je dan bij jezelf, hoe krijgt zij dat voor elkaar?

Dat gaat vanaf nu bij jou ook lukken. Ik wil jou ontzorgen en jou leren om heel erg goed voor jezelf te zorgen. Het enige wat jij moet doen is een afspraak maken voor een behandeling en er gaat een wereld voor jou open. Vaak kijken klanten met een druk leven ernaar uit om weer lekker bij mij ontspannen in de stoel te liggen terwijl de huid professioneel verzorgd wordt.
Hoe zou het voor je zijn als er voor jou gezorgd wordt?
Hoe zou het voelen als jij die mooie verzorgde vrouw die in jou zit, iedere dag te voorschijn laat komen. Je gaat jezelf zekerder en energieker voelen en gaat lekkerder in je vel zitten, waardoor je beter gaat presteren.
Hoe zal het voor je zijn als je deze zorg in handen kan leggen van een professional.

Je weet van jezelf dat je er veel verzorgder en stralender uit kan zien, maar hoe moet je dit allemaal voor elkaar krijgen?

We maken met elkaar een programma op maat voor een “op een top verzorgde huid”.
Een programma, die ervoor zorgt dat jij, die mooie energieke en verzorgde vrouw, iedere dag opnieuw loopt te stralen.
Stel je voor dat je iedere dag op je mooist bent!

VIP arrangement voor VIP klanten

Wat kun je van mij verwachten?

Voor of na een behandeling ga ik heel goed luisteren naar jouw persoonlijke wensen en doelen. We gaan samen overleggen wat jij precies nodig hebt om jouw huid optimaal te verzorgen. Ik stel jou alle mogelijkheden voor om speciaal voor jou persoonlijk een programma op maat te maken. Een persoonlijk huidprogramma. Professionele schoonheidsbehandelingen inclusief producten voor thuis gebruik voor 3- 6- of 12 maanden. Daarna ga je naar huis en ga ik aan het werk om een mooi programma voor jou in elkaar te zetten. Na het sturen van een offerte neem ik telefonisch contact met jou op, om deze offerte door te spreken.
Een VIP arrangement betaal je per maand, een van tevoren vastgesteld bedrag.

 

Trajecten voor een super gladde en egale huid

  • Huidbehandelingen op maat met de allerbeste producten die naadloos bij jouw huid aansluiten
  • Als ervaringsdeskundige geef ik jou precies op jouw tijd de allerbeste persoonlijke adviezen.
  • Huid behandelingen met Medex producten, Medex producten mogen uitsluitend door bewezen professionele schoonheidsspecialistes gebruikt worden.

Er bestaat een mogelijkheid om de trajecten als abonnement per maand te betalen. Je betaalt een vast bedrag per maand. Dit maandelijkse bedrag is afhankelijk van het traject waar jij voor kiest. Alle mogelijke behandelingen, pakketten en kuren vind je op de website.

Wat verwacht ik van jou?

Het realiseren van een droomhuid doen we samen. 50% Van het resultaat behalen we met de behandelingen in de praktijk. Voor de andere 50% zorg jezelf.

De verzorging van je huid gaat ook tussen de behandelingen in de praktijk door. Het gebruik van de geadviseerde producten thuis is uitermate belangrijk om het maximale resultaat uit je behandelingen te halen.