Reacties van klanten

Geef een reactie

Weer een heerlijke relaxte gezichts behandeling gekregen. Roos heeft me van top tot teen in de watten gelegd. Roos gebruikt ook zalige producten, je huid knapt er echt van op. Handjes en voetjes nog even mooi met Gel gelakt. Zo liep ik weer stralend de deur uit??
Simone

Nagels zien er mooi uit.
Noor

Na de intensieve gezichtsbehandeling en vakkundige massage van Roos kom ik heerlijk ontspannen thuis en mijn huid voelt weer fris en schoon! Tot de volgende keer Roos!
Mary

Het was heerlijk! Een fijne en gezellige sfeer. De dame was erg aardig en lief.
Karin

Leuk ontvangen, behandeling professioneel en prettig, geen klachten dus, kom zeker weer terug,
Noor

Weer een heerlijke behandeling gehad. Dit keer een poisson behandeling met masker van klei. Bij het weggaan een nachtcreme cadeau gekregen. ????
Wanda

Donderdagavond weer heerlijke behandeling gehad bij Roos. Was weer genieten en ondanks /dankzij het gif ! ( poison) helemaal opgekikkerd en relaxt naar huis.
Lijnie

Zeer aardig ontvangen en goed geholpen.
Dunja

Heerlijke poison behandeling gehad. Voor mij weer iets nieuws maar heb er weer van genoten.
Hannie

Heerlijk ontspannen manicure en cosmetische pedicure behandeling gehad, echt een aanrader!
Anoniem

Ik kwam voor een gezichtsbehandeling welke overigens weer super heerlijk was. Ontspanning ten top! Ik zag dat Roos ook Gel nagels deed en ze had er gelukkig nog tijd voor dus heerlijk ontspannen en met mooie verzorgde handen de salon weer zeer tevreden verlaten:)
Simone

Prima salon. Liefdevollle ontvangst. Goede hygiëne. Gezicht wordt op een goede manier gereinigd en behandeld. Na de heerlijke massage een kwartiertje in het masker met rustgevende muziek. Je komt helemaal tot je zelf. Ook nieuwe behandelingsmethode. Blij en met een goedgevoel verlaat ik de salon.
Wanda Hulsebos

Jarenlang klant geweest bij Roos als ze verhuisde ( steeds verder weg) ging ik haar achterna. Tot ze stopte. Elkaar uit het oog verloren en haar nu toevallig weer ontdekt , notabene bijna om de hoek!! Direkt weer een afspraak gemaakt en het was als vanouds. Heerlijke behandeling gehad en lekker ontspannen, kijk nu al uit naar de volgende afspraak.
Lijnie vd Laan

Een heerlijke gezichtsbehandeling, en een mooi resultaat!
Irma

Een behandeling door Roos verzekert je van kwaliteit en ontspanning. De massage die zij geeft is geweldig. Door haar jarenlange ervaring kan zij als geen ander je adviseren over de verzorging van je huid.
Maria

Altijd weer heerlijk ontspannen:) Lekkere verwennerij met heerlijke koffie/thee en wat lekkers. Echt liefde voor je lijf??
Simone

Al meer dan 25 jaar kom ik bij Roos in de salon. Ik ben zeer tevreden, vooral haar massage is top. Zij is een echte vakvrouw en doet dit werk met passie.
Linde Halbmeijer

Fantastische behandelingen die echt werken. Roos is geweldig!
Jenny

Mijn schoonheidsspecialiste Roos, die ik al meer dan 30 jaar ken is vakbekwaam, weet waar ze voor staat en heeft veel plezier in haar werk. Het is weer heerlijk als je een behandeling hebt gehad.
Hanny Wolse

Fijne behandeling gehad! Zeker een aanrader!
Lisa S

Vanmiddag de make up workshop gedaan bij Roos en het was fantastisch! Heel leerzaam en gezellig. Kennis gemaakt met de mooie producten van John van G. Echt een aanrader, vooral de eyeliner potlood van dit merk is super.
Annebelle van Bekkum-Slegers 31-05-2015

Gasten verwennen, dat is het geheim van Roos.
Haar behandelingen zijn altijd op maat en mijn huid is zichtbaar verbeterd.
Mijn huid wordt letterlijk onder handen genomen.
Een gezichtsbehandeling van Roos is voor mij pure verwennerij en ontspanning. Een aanrader!
Roos is een mooi en lief mens. Een Topper!
Jenny 17-05-2015

Ik had een kaartje ingevuld tijdens een vriendinnendag en daarmee de prijs gewonnen voor een schoonheids behandeling! Voor mij was het de eerste keer dat ik naar de schoonheidsspecialiste ging. Het was werkelijk fantastisch! Zo ontspannend en prettig om door Roos behandeld te worden. Ik voelde mij als herboren toen ik naar huis ging. Ik heb een  zeer gevoelige huid en heb nergens last van gehad, ze gebruikt goede producten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Cora Roodhart 14-04-2015

Ik heb wederom genoten van een heerlijke behandeling (gezichts behandeling en rug massage)!
Bezoeker 12-04-2015

Heb in de loop der jaren al menig schoonheidsspecialiste bezocht, maar uitendelijk, ben ik bij Roos terecht gekomen en ze heeft mijn huid mooi weten te krijgen met de juiste producten en behandelingen. Ik had écht de moed opgegeven en dan is het zo fijn om weer happy te zijn met je huid en straal dat ook uit… Roos is altijd attent en geeft mij een rustig en energie vol gevoel als ik weer uit de stoel kom.
Liesbeth Oudshoorn 08-04-2015

Sinds 30 jaar ken ik Roos en ben altijd klant geweest. Natuurlijk met een onderbreking en ik vond het heerlijk dat Roos haar salon weer ging openen in Hoofddorp. Zelf ben ik ook schoonheisspecialiste en dus zeer kritisch. Bij Roos ben je in goede handen. Mijn huid is super gevoelig en toch weet Roos altijd een goede behandeling te geven, zonder dat mijn huid gaat reageren. Met name haar massage is een weldaad voor geest en lichaam.
Kortom bij Roos moet je zijn!
Linde Halbmeijer 03-04-15

Roos heeft een prettige energie uitstraling en dat merk je in haar oprechte aandacht en zorg.
Zij raakt jou. Om die reden lig ik ontspannen in de stoel!
Bezoeker 22-03-2015

Met mijn vriendinnen heb ik een workshop make-up bij Roos gedaan. Wat was dat leuk, gezellig en leerzaam. We waren allemaal enthousiast wat een leuke en leerzame middag. We hebben écht de “fijne” dingen geleerd waar ik nu nog elke dag plezier van heb. We zijn allemaal blij, dat we dit gedaan hebben!  Roos doet het ook zó leuk en gezellig, ze heeft ons verwend met heerlijke koffie en lekkere dingen. Een aanrader!!
Betty Wubbe-Jansse 08-03-2015

Ruim dertig jaar geleden heb ik Roos ontmoet tijdens een cosmetica party. Zij was toen ook schoonheidsspecialiste. Heb toen een afspraak bij haar gemaakt voor een behandeling. Heerlijk was het en een vervolg afspraak was gauw gemaakt. Na heel veel jaren toen Roos ging vehuizen en ermee stopte, ben ik niet meer naar een andere schoonheidsspecialiste geweest.
Was zó gewend aan Roos. Nadat ik weer te horen kreeg dat ze weer ging beginnen ben ik gelijk weer naar haar toe gegaan. En dit natuurlijk naar alle tevredenheid. Het zegt toch genoeg hoe Roos is. Gastvrij en ze verstaat haar vak met heel veel kennis. Roos, ik hoop dat ik nog heel veel jaren van je behandelingen mag genieten.
Hannie Wolse 06-03-2015

Het is altijd weer een feest om door Roos onder handen genomen te worden. Welke behandeling ik ook heb genomen, het is allemaal even ontspannend. Je krijgt goed advies, ze gebruikt goede producten, en neemt de tijd voor een behandeling. Geweldig die vrouw, het is er eentje met gouden handen. Roos heeft niet alleen liefde voor het lijf en liefde voor het vak, ze heeft ook liefde voor haar klanten!
Erica Arielle 04-03-2015

Even tijd voor mezelf en me heerlijk laten verwennen; dat gevoel heb ik wanneer ik naar Roos ga.
De behandeling in haar salon vind ik heel prettig en goed en dat komt omdat Roos zo kundig is.
Ze weet wat goed voor je is en geeft een zinvol advies. En daarbij biedt ze zoveel meer voor de vrouw, zoals manicure, make-up en voeding advies.
Ik ga altijd met een fijn gevoel weg en kijk al uit naar de volgende behandeling.
Bonita Bogaards 02-03-2015

Een behandeling bij Roos is een feestje. Zij neemt de tijd voor je en je komt weer als herboren uit de stoel. Zij heeft liefde voor haar klanten. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Karin Nobelen 01-02-2015

Als ik bij Roos vandaan kom, is het net of mijn gezicht, hals en voeten op vakantie zijn geweest. Heerlijk ontspannen, liefdevol en professioneel. Tot snel weer!
Hannie Haye 21-01-2015

Ik weet dat het goed is om jezelf eens goed te laten verwennen. Gun mezelf niet zoveel tijd ervoor!
Maar als ik ga!……. DAN naar Roos!!!
Heerlijk ontspannen en helemaal verwend worden! Wat ook heel fijn is, dat je niet het gevoel hebt dat zij enige haast heeft, heerlijk!
Noor Verhoef 21-12-2014

Mijn ervaringen met Roos als schoonheidsspecialiste is eigenlijk niet heel kort uit te leggen.
Ze heeft “gouden handen”, maakt je mooi, geeft goede tips over je huid, heeft daar ook zeer goede producten voor. Haar massage laat je goed ontspannen! Ze is altijd erg geïnteresseerd in je verhalen, dus aan aandacht ontbreekt het ook niet! Als ik bij haar ben geweest, voelt het als een mini vakantie. Een echte aanrader dus!!!
Elma Raaphorst 12-12-2014

Ook ik had een kaartje ingevuld tijdens de Enjoy&Zo kleding verkoop van Linda Werdmuller. En hoe leuk was het om te horen dat ik een prijs gewonnen had.
Roos heeft me gastvrij ontvangen in haar prettige behandelkamer, met uitzicht over de polder :).
Ik was verrast over de uitgebreide behandeling die ik kreeg, met o.a. huidanalyse en voetenmassage en nog veel meer. Met haar vriendelijke uitstraling en deskundigheid heeft Roos me een fijne en ontspannende schoonheidsbehandeling gegeven.
Carla Dirksen 15-10-2014

Zowel de specialiste, de behandeling en de natuurlijke producten zijn liefdevol en afgestemd op de persoon. Niet alleen je huid straalt na een behandeling van Roos. Heel fijn; een aanrader!
Christa Vivas 30-09-2014

Heerlijke behandeling gehad, lekker ontspannen!
Wil de Winter 10-09-2014

Met z’n 2tjes de kennismakings actie gedaan een uurtje verwend worden, was heerlijk.
Astrid Blom 19-04-2014

Ik heb een heerlijke behandeling gehad met als extraatje een voeten behandeling. Een échte aanrader als je jezelf of een amder wil verwennen.
Brenda Mans 13-12-2013

Roos heeft gouden handen. Niet alleen verzorgt ze mijn huid met kennis en de beste producten, ze verzorgt mij als mens met haar oprechte interesse en aandacht. Een uurtje in haar stoel voelt als een week vakantie.
Natasja de Vries 30-08-2013

Na mijn verhuizing ben ik lang aan het zoeken geweest naar een nieuwe schoonheidsspecialiste.
Via een kennis kwam ik bij Liefde voor je Lijf terecht. En hier voel je oprecht liefde; voor het vak en voor de klanten. Dank je wel Roos.
Marion 14-08-2014

Ik ben geen regelmatige bezoeker van een schoonheidsspecialiste, maar als ik ga kom ik met heel veel plezier bij Roos terecht. Beginnend met een ontspannendAns de Jong voetenbadje, heb ik daarna genoten van een heerlijke rug- en gezichtsmassage. Ook heeft zij mij enkele keren een manicure behandeling gegeven en mijn nagels prachtig voorzien van gel nagellak. Een aanrader!
Ans de Jong 23-10-2013

What a wonderful, relaxing experience having my nails done by Roos. The name “Liefde voor je Lijf” is exactly the experience that Roos provided for me. I felt so pampered and so special, not to mention how absolutely beautiful Roos made my nails look! Definitely would recommend this treatment to all!
Roos makes you feel so special!
I personally loved the gel polish as it lasted for weeks!
Nannette Boot 28-10-2013

Nadat jij met je salon gestopt was in verband met je verhuizing, ben ik nog niet naar een andere schoonheidsspecialiste geweest. Mag ik gelijk een afspraak maken voor een lekkere behandeling
15-04-13

Als je bij Roos in de stoel ligt…….
Bezoeker 13-04-2013

Wat heerlijk dat je weer een nieuwe salon gaat openen Roos, mag ik dan ook weer klant bij je worden?
Joke 08-04-2013

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *