Pakketten, Kuren en Jaarabonnementen

Speciaal voor jou heb ik zeer aantrekkelijke Pakketten en Kuren en Jaarabonnementen op maat gemaakt, helemaal aangepast aan jouw huidconditie, jouw wensen en behoeftes.
Wil jij jouw huid optimaal verzorgen? Vraag mij hoe!

Pakketten:

De reden dat ik zeer aantrekkelijke pakketten samen heb gesteld is omdat het super belangrijk is, om als ondersteuning van de behandeling thuis de bijbehorende producten te gebruiken.

Iedere keer als je bij mij in de salon komt voor een behandeling, bekijk ik opnieuw de conditie van de huid. Deze kan veranderd zijn door allerlei oorzaken.

  • Stress.
  • Vermoeidheid.
  • Je kunt ziek geweest zijn.
  • De huid heeft veel zon gehad.
  • Je huid kan er vaal uitzien.
  • Misschien teveel binnen gezeten.
  • Droger door innerlijke oorzaken.
  • Of gewoon druk geweest en jij weinig of geen tijd hebt gehad om de huid thuis goed te verzorgen.
  • Je hebt producten gebruikt die niet helemaal bij jouw huid passen.

Jouw huid is het grootste orgaan van jouw lichaam. Jouw huid is een omhulsel van alles wat in jouw lichaam aanwezig is. Jouw huid is de spiegel van jouw innerlijke conditie.

Het is daarom super belangrijk om zuinig op jouw huid te zijn en deze optimaal te verzorgen. Iedere keer voordat ik jouw huid ga behandelen geef ik opnieuw een huidanalyse. Onder het genot van een kopje koffie of thee, overleggen wij welke behandeling op dat moment het beste bij jou past. We gaan goed bespreken wat jij graag wilt bereiken met de behandeling. Je gaat gegarandeerd direct al na de eerste behandeling resultaat zien.

Maar alleen een behandeling is natuurlijk niet voldoende om een optimaal resultaat te behalen. De verzorging is een belangrijke ondersteuning van de salonbehandelingen, om het resultaat van de behandeling zolang mogelijk vast te houden en als ondersteuning tussen 2 schoonheidsbehandelingen door.

Voor iedere behandeling heb ik 3 verschillende pakketten gemaakt, in drie verschillende zeer gunstige prijsklassen.

Waarom? Omdat het voor jou belangrijk is om het allermooiste resultaat te bereiken. Omdat ik het jou zo ontzettend gun, dat jouw huid zichtbaar gaat verbeteren. Soms ben ik net zo blij als mijn klant met wat wij samen bereikt hebben. Samen met de behandelingen en de mooiste Medex producten. Dit is waarom ik het vak zo geweldig vind. Dit is waarom ik met het merk Medex werk.

Omdat ik met producten voor Medex behandelingen, gegarandeerd de allermooiste behandelingen kan geven helemaal passend bij jouw huid. Omdat er een grote keuze in het assortiment van de producten van Medex is en daardoor een nauwsluitend programma op maat voor jou kan maken.

Boek 1 van de behandelingen, wil je een behandeling inclusief producten voor thuisverzorging, zoeken wij samen in de salon een pakket uit die bij jou past.

Kuren:

Voor een nog mooier resultaat kun je bij “Liefde voor je Lijf” behandelingen boeken in kuurverband.

Als ik na mijn professionele huidanalyse en de conditie van jouw huid, zie dat jij meerdere behandelingen nodig hebt om jouw persoonlijke doel te behalen, adviseer ik een kuur.

Deze kuur kan bestaan uit 3 tot 4 behandelingen 1x per week of 1x per maand een behandeling.

Alle adviezen zijn gebaseerd op de werking van de behandelingen en de producten voor thuisgebruik. Ook hier heb ik prachtige aanbiedingen voor gemaakt.

Boek de eerste kuurbehandeling, de volgende behandelingen plannen wij in de salon.
Wil je een kuur inclusief producten voor thuisverzorging, zoeken wij samen in de salon een pakket uit die bij jou past.

Losse behandelingen, pakketten en kuren op maat gemaakt, helemaal aangepast aan jouw huidconditie.

Het is ook mogelijk om een jaarabonnement bij Schoonheidssalon “Liefde voor je Lijf” af te sluiten.
Net als bij de sportschool kun je dit jaarabonnement per maand betalen.
Dit abonnement is al mogelijk vanaf € 37,50 per maand.
Dan wordt het voor iedereen, dus ook voor jou aantrekkelijk en mogelijk om regelmatig bij mij in de stoel te liggen.

Maak eens een afspraak met Roos om met mij kennis te maken, zodat wij alle mogelijkheden onder de loep kunnen leggen en kunnen bespreken welke programma het beste bij jou past.

Bel mij gerust voor meer informatie:
06 51159089