Kaé

[divider]

[two_third]‘Liefde voor je Lijf’ voert in de salon 3 productlijnen; Biomaris, Kaé en Clarena. Aan de keuze voor deze 2 merken is uitgebreid onderzoek vooraf gegaan; niet alleen vind ik het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten te voeren, ze moeten ook een goede prijs/ kwaliteit verhouding hebben, dierproefvrij zijn en 100% natuurlijk. Met de combinatie van deze productlijnen heb ik de perfecte maatoplossing voor ieder huidtype en nagenoeg alle huidproblemen.

[divider]

Arganolie kalmeert, voedt en versoepelt de huid.

[custom_frame_center]

[/custom_frame_center]

Het Franse merk Kaé is een 100% natuurlijke productenlijn zonder synthetische conserveermiddelen, parfum en kleurstoffen en zonder oliën op minerale- en siliconenbasis. Dit komt tegemoet aan een toenemende behoefte aan biologische, puur natuurlijke huidverzorgingsproducten.

De kern bestaat uit arganolie uit Marokko met een extreem hoog gehalte aan Vitamine E, een natuurlijke antioxidant die huidveroudering tegengaat, het vochtgehalte van de huid verhoogt, het ontstaan van rimpels en littekens tegengaat. Bovendien kalmeert hij de huid bij allergie en jeuk en beschermt haar tegen negatieve weersinvloeden. De olie kan puur worden gebruikt en is zeer goed te mengen met etherische oliën. Daarom heeft Kaé argatherapie ontwikkeld: een therapie op basis van 100% natuurlijke arganolie, waar essentiële oliën met hun specifieke, huidverbeterende kwaliteiten aan zijn toegevoegd.

Het merk is Ecocert en Cosmebio gecertificeerd en voldoet dus aan de strenge eisen van deze keurmerklabels. Er is een gezichts-, lichaams- en haarverzorgingslijn en een op Oosterse rituelen gebaseerde Hammamlijn, die prima  geschikt is voor de probleemhuid.

Kom in de salon kennismaken met de prima producten van Kae en laat je huid verwennen. Boek direct online een afspraak of via het contactformulier.

 

planjeafspraak

[/two_third]

[one_third_last][message type=”custom” width=”100%” start_color=”#FFFFFF” end_color=”#EEEEEE” border=”#BBBBBB” color=”#333333″]

Argarome jour vitalité

[custom_frame_center]Sea-Salt Foot Bath[/custom_frame_center]

Een dag serum met aromatische oliën en 100% natuurlijke werkstoffen

[custom_list style=”list-2″]

  • Spant en verstevigt de huid
  • Beschermende werking.
  • Optimale hydratatie door toevoeging van Argan olie
  • De poriën worden fijner
  • Versteviging van de gelaaststrekken

[/custom_list]

‘s Morgens een klein druppeltje op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren, daarna dagcrème aanbrengen.

Fles 15 ml € 35

[/message][/one_third_last]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *