John van G make-up collection

Workshop Visagie

Jij wilt er goed uitzien. Dat kan met de John van G-make up collection. Een zeer uitgebreide make-upcollectie met handige magnetische doosjes. Zo kunt u zelf uw kleurenpalet samenstellen. Wel zo handig en beter voor het milieu.

De zeer grote collectie oogschaduwblokjes kunnen in de super handige magneetdoosjes worden bewaard. De oogschaduw is zacht en fijn om op te brengen en blijft lang op het ooglid zitten.

U kunt de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op, of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding.

John van G is een make-upcollectie met een breed assortiment en het leuke is dat je met deze collectie je eigen doosje samen kunt stellen. Zo kun je de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in je favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wil je eens iets anders, dan koop je eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat je beautykit altijd past bij je stemming of kleding. Handig, want vaak gebruik je in gecombineerde doosjes de ene kleur vaker dan de andere. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, losse poeder, wenkbrauwpoeder en nagellak om je make-up compleet te maken.

Je kunt John van G ook online kopen.