Medex Professionele Salonbehandeling (90 minuten € 67,50)

De Professionele salonbehandeling van Medex is een behandeling die zich onderscheidt. Geschikt voor alle huidtypes. Er zijn verschillende huidtypes en om doelgericht op jouw huidtype een behandeling samen te stellen is vooraf aan de behandeling een gedegen huidanalyse noodzakelijk.
Om een zo mooi mogelijk en doelgericht resultaat te bereiken, ga ik een behandeling aangepast aan jouw huid samenstellen.

Jij vertelt welk doel jij wilt bereiken en ik vertel jou welke behandeling het meest geschikt is speciaal voor jouw huid. De professionele behandeling bestaat maar liefst uit 9 stappen.
In mijn handen samen met de mooie producten van Medex komen we tot een optimaal resultaat. Je gaat naar huis met een algemeen gevoel van welzijn en een mooi verzorgde huid. Een persoonlijk paspoort; advies voor de producten voor thuisgebruik, noodzakelijk om de huid tussen de behandelingen door, thuis te verzorgen voor een optimaal resultaat.

Medex Professionele Salonbehandeling inclusief een Spa behandeling voor de rug (120 minuten € 97,50)

Hoe ontspanner je bent hoe effectiever de gelaatsbehandeling.

Daarom voorafgaande aan de behandeling een uitgebreide, luxe en ontspannen rugbehandeling bestaande uit: Diepte reiniging, ontspannen rugmassage met als afsluiting een rug pakking. Dit alles in combinatie met de heerlijke luxe Medex producten voor het lichaam.

Iedere behandeling sluiten we af met een koffie of thee de luxe.

Tevens ontvang je tips en op maat advies in een Persoonlijke Beauty paspoort om ook thuis je huid optimaal te kunnen verzorgen.