Clarena

‘Liefde voor je Lijf’ voert in de salon het merk Clarena; Vooraf aan de keuze voor Clarena heb ik uitgebreid onderzoek gedaan; Als klant mag jij kritisch zijn, daardoor ben ik mij bewust om zelf nog veel kritischer te zijn; niet alleen vind ik het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten te voeren, ze moeten ook een goede prijs/ kwaliteit verhouding hebben, dierproefvrij zijn en 100% natuurlijk. Met de Clarena productlijn heb ik de perfecte maatoplossing voor ieder huidtype en nagenoeg alle huidproblemen.

Waarom werk ik zo graag met de producten van Clarena?

Clarena is bijzonder

Clarena creëert al ruim 15 jaar huidverzorging voor vrouw en man,gezicht en lichaam. Clarena heeft, zeer toepasselijk in deze tijd,een unieke prijs-prestatie verhouding.

De grote diversiteit aan producten in combinatie met de medicinale basis geven een geweldig resultaat tijdens de behandelingen.Van de zeer gevoelige en hypo-allergene huid tot de huid met pigmentafwijkingen en anti-aging behoeften kan Clarena een oplossing bieden om uw huid in de salon en thuis zorgvuldig te verzorgen.

Als jouw huidcoach en met het gebruik van de producten van Clarena kan ik voor ieder huidtype en probleem een oplossing bieden.

Geen mens is hetzelfde en met Clarena kan ik een persoonlijk behandelplan maken. Je gebruikt toch ook geen medicijnen, die voor iemand anders voorgeschreven zijn?

Clarena

Voordat we aan de slag gaan, maak ik allereerst een huid analyse om jouw huidtype te bepalen. In overleg met jou als klant, gaan we jouw doelstelling bepalen.

Wat vind jij belangrijk en wat is jouw doel van de behandeling? Daarna vertel ik jou de mogelijkheden en maken wij samen een behandelplan gericht op jouw huidtype en/of huidprobleem.

Daarnaast heeft ieder product zijn eigen geursensatie en is het gebruik van de producten, zowel in de salon als thuis, een feestje!

Kom in de salon kennismaken met de prima producten van Clarena en laat je huid verwennen. Boek direct online een afspraak of via het contactformulier.