Biomaris

[two_third]‘Liefde voor je Lijf’ voert in de salon 3 productlijnen; Biomaris, Kaé en Clarena. Aan de keuze voor deze 2 merken is uitgebreid onderzoek vooraf gegaan; niet alleen vind ik het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten te voeren, ze moeten ook een goede prijs/ kwaliteit verhouding hebben, dierproefvrij zijn en 100% natuurlijk. Met de combinatie van deze productlijnen heb ik de perfecte maatoplossing voor ieder huidtype en nagenoeg alle huidproblemen.

[divider]

Biomaris: werkzame stoffen uit de zee.

[custom_frame_left]

[/custom_frame_left]Biomaris heeft een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen die allen zijn gebaseerd op werkstoffen uit de zee. Hiervan is wetenschappelijk aangetoond dat ze de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken. Zo voorzien deze kwalitatief hoogwaardige producten de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. Er is een compleet programma voor elk huidtype en leeftijd. Daarnaast producten voor gezichts- en haarverzorging, lichaams- en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette en een verzorgingsserie specifiek voor mannen.

De producten van Biomaris passen uitstekend in behandelingen voor weefselversteviging, rimpelbestrijding, vochtherstel, cellulitis, spier- en gewrichtsklachten en hoofdhuidproblemen, maar ook voor huidkwalen zoals eczeem en acne.

Biomaris staat bekend om de permanente doorontwikkeling van hun producten en de werkzaamheid ervan wordt bevestigd door onafhankelijke externe instituten. Het hele productassortiment is dierproefvrij en bestaat uit natuurlijke bestanddelen. Het is hierdoor een eersteklas product dat alleen in gerenommeerde schoonheidssalons verkrijgbaar is.

Kom in de salon kennismaken met de prima producten van Biomaris en laat je huid verwennen. Boek direct online een afspraak of via het contactformulier.

planjeafspraak

[/two_third]

[one_third_last][message type=”custom” width=”100%” start_color=”#FFFFFF” end_color=”#EEEEEE” border=”#BBBBBB” color=”#333333″]

Biomaris Rich Care Cleansing Cream

[custom_frame_center]Sea-Salt Foot Bath[/custom_frame_center]
[custom_list style=”list-2″]

Een uiterst zachte crèmige emulsie voor het perfect reinigen van het gezicht en decolleté.
Verwijdert make-up en vuil moeiteloos op een hele zachte en frisse manier.

‘s Morgens en ‘s avonds op een vochtig gezicht, hals en decolleté aanbrengen en licht inmasseren, aansluitend met water afspoelen.

Tube 150 ml € 18.80

[/message][/one_third_last]