Ametis

[divider]

 

AMETIS DE OPLOSSING VOOR DE GEKLEURDE HUID!

Getinte huidsoorten hebben niet dezelfde kenmerken als blanke huidsoorten. In de praktijk is het vaak zo dat producten die voor de blanke huid op de markt zijn niet goed matchen met de behoeften van de gekleurde huid. AMATIS heeft hierop een wel zeer passend antwoord gevonden!

 

Eindelijk is het dan zo ver!
Onlangs is er een aparte huidverzorgingslijn op de Nederlandse markt geïntroduceerd voor mensen met een gekleurde huid.Ametis

AMETIS speelt prima in op de bijzondere eisen van een gekleurde huid.

Er wonen in Nederland een groot aantal mensen met een getinte huidskleur. Omdat in Nederland voor de getinte huidsoorten veel te weinig te krijgen is, heeft AMETIS het initiatief genomen om speciale huidverzorgingsproducten en foundation voor deze huidtypes op de markt te brengen. Ook op de vraag naar een aantal verschillende bruintinten in foundation heeft AMETIS vanaf nu een antwoord.

 

Speciale Foundation (Complex Care)

Voor het verkrijgen van een prachtige tint voor iedere huidskleur kunt u kiezen uit maar liefst 6 verschillende kleuren. Van een honingachtige tint tot en met die van ebbenhout. Deze foundation zorgt voor een gladde- en egale kleur en beschermt de huid bovendien tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid blijft de hele dag stralend en soepel. Alle kleuren hebben een SPF10 beschermingsfactor want ook voor de gekleurde huid zijn UV stralen niet goed.

Iedere huidsoort heeft haar verzorgingsproducten nodig.

AMETIS verzorgingsproducten voor de verschillende huidtypes:

Deze producten kun je bestellen op de webshop van Liefde voor je Lijf.

Bestel nu jouw producten

 

Boek via de button hieronder online je afspraak voor een huidanalyse

planjeafspraak

 

Ametis